Behandeltraject
Home
Keurmerk basis ggz
Kwaliteitsstatuut
E-Health
Vestigingen
Coaching trajecten
Arbeids reintegratie
Wachttijden
Contact
Vergoedingen
Sitemap
Privacy Protocol
Kwaliteit van NPCB

 

E-Health is een combinatie van online activiteiten en face 2 face gesprekken met de psycholoog. De voordelen hiervan zijn dat u op elk gewenst tijdstip aan de slag kunt met de behandeling. Omdat u een deel van de behandeling online uitvoert, kunt u in de face 2 face gesprekken sneller tot de kern komen. Hierdoor zijn er vaak minder gesprekken nodig en bent u sneller van uw klachten af.

NPCB psychologen maakt gebruik van de programma's van Therapieland.

Therapieland heeft verschillende programma's die laagdrempelig betrouwbaar en effectief zijn. NPCB psychologen werken o.a met de volgende programma's:

  1. Angst & Paniek
  2. Depressie
  3. Rouw
  4. Eenzaamheid
  5. Overspanning & burnout
  6. Bye bye bad habits
  7. Slaap lekker
  8. Op maat zal de behandelaar samen met u een geschikte module uitkiezen.

Hoe werkt online therapie

Tijdens de intake wordt onderzocht voor welke klachten u komt en welke behandeling daarbij past. Indien mogelijk wordt hier ook een online programma bij gebruikt. U ontvangt toegang tot het betreffende programma en samen met de psycholoog bespreekt u per sessie welk deel u online doet en wat er in de face 2 face gesprekken aan de orde komt. Voor meer informatie over de E-Health programma's bij NPCB psychologen kunt u contact opnemen met telefoon: 023-5577501 of mailen naar info@npcb.nl

Blended behandelingen (face to face-E-Health)

U krijgt bij het NPCB gesprekken met een behandelaar. Samen met u wordt er gekeken welke behandel vorm het beste bij u past. Bij een blended behandelings schema zal u zowel face tot face gesprekken hebben met uw behandelaar, alsmede on line E-Health modules door lopen.

De behandelaar zal iedere online module met u bespreken. Dit samen spel tussen face to face gesprekken en online behandeling zal een rode draad vormen in de gehele behandeling.. Een E-Health toepassing zal bij het volgende gesprek zowel u als de behandelaar verder helpen in de komende sessies. 

Na afloop van de behandeling blijven de E-Health programma's voor u beschikbaar.U kunt er dus altijd mee blijven werken/oefenen.

 

NPCB psychologen
info@npcb.nl